En tidig Måndag morgon

Startade veckan med ett besök på Roslagstulls Djurklinink med vår ena Chinchilla Flipp.
Vi skulle vara inne 8,30 men eftersom jag aldrig kör inne i stan och inte har någon aning om hur köerna ser ut så dags på dygnet så klev vi upp redan 05,45 för att hinna göra oss färdiga till 7 färjan.
Skulle ju hinna ut på morgonprommisen med Gabbe innan avfärd.
 
Flipp har som så många andra chinchillor tänder som inte slits ner i samma takt som de växer, så idag skulle det bli nedsövning och tandslipning.
Vid en första koll utav vetrinären i hans mun såg hon en "vildsvinsbete" som växte ut i kinden, inte konstigt att han har haft lite svårt att äta och tugga.
(Inte Flipp som är på bilden)
 
Nervös väntan under dagen har det varit, kl 16,00 skulle vi vara inne för att hämta hem det lilla odjuret.
Nu kommer det bli smärtstillande några dagar och stödmatning med Critical Care - det är en typ av pelletsgröt, så han kommer igång med ätandet och går upp i vikt de grammen som han tappat.
 
Väl hemma var han pigg som en mört, när han blev insläppt i buren satte han sig genast att försöka knapra i sig sin pellets, ett gott betyg att han är pigg och hungrig.
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annsanloden

"Finns det en lösning på problemet är det onödigt att oroa sig, finns det ingen lösning på problemet är det meningslöst att oroa sig" tänk om alla levde efter det ordspråket, tror många skulle må mycket bättre då. "Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder." 2 Vuxna döttrar, sambo och en liten dvärgpinscher kille som heter Paradise Blytes Gabriel, men kallas till vardags för Gabbe, ett riktigt litet yrväder som ingår i familjen.

RSS 2.0