Gabbe på fik

Idag styrde vi kosan mot Norrtälje, siktet var inställt på Tangens Hundfik på Vigelsjövägen.
Lite nervös var jag nog allt, en kaxig liten hundbuse som tror han är större än störst.
Vi kliver in och blir väl omhändertagna utav ägaren, Gabbe hälsar snällt på alla som kommer fram....tills han får syn på en stor Grand Danois, typ 10 ggr större än lillgrisen... honom skulle man tydligen sätta på plats, jäklar vad ettrig han blev, som tur vad var ena ägaren allert och fångade upop honom i sitt sele, vi fick sedan låna en vattenspruta som vapen om han blev för kaxig....vatten är inte kul tycker Gabbe. Tror att Gabbe tyckte det var riktigt roligt att träffa lite kompisar idag.
Kan absolut rekomendera alla i norra delarna utav Stockholms län att ta sig dit.
(Inte hunden på bilden som är med i berättelsen)
 
I morgon är det sista semesterdagen på denna 4 veckors period, börjar faktiskt sakna jobbet lite och se fram emot att börja jobba igen, trots lite okynnesjobbande hemmifrån senaste 3 veckorna.
 
Njuter utav att sitta och lyssna på regnet som smattrar utanför den öppna dörren på altanen och tänker på all svamp som förhoppningsvis väcks till liv utav fukten och värmen. Kanske, kanske får man njuta av många timmar i skogen med skogens guld med sig hem i korgen om man har tur.
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annsanloden

"Finns det en lösning på problemet är det onödigt att oroa sig, finns det ingen lösning på problemet är det meningslöst att oroa sig" tänk om alla levde efter det ordspråket, tror många skulle må mycket bättre då. "Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder." 2 Vuxna döttrar, sambo och en liten dvärgpinscher kille som heter Paradise Blytes Gabriel, men kallas till vardags för Gabbe, ett riktigt litet yrväder som ingår i familjen.

RSS 2.0