Hundens Dag i Waxholm

På lördag går den av stapeln, Hundens Dag med många olika aktiviteter, nu håller vi tummarna för att vädrets gudar är med oss och låter oss slippa regnet.
Dagen börjar kl 11 med Rasparaden, Gabbe ska självklart vara med och representera Dvärgpinscher. Ska bli riktigt roligt att få se alla möjliga och omöjliga raser visa upp sej.     Nedan ser ni programet på vad som kommer visas.
Så kom igen, har ni inga andra planer på lördag så tar ni er ner till lägret i Waxholm för att titta.                                                                                                                                         
 
Senare på lördagskvällen går den årliga Fackelrodden av stapeln, kl 21,30 bör man vara placerad nere vid Kajen i Waxholm, framför Hotellhörnan för att ha bästa utsiktsplats, då kommer roddarna förbi med facklorna tända, det hela avslutas med traditionsenliga fyrverkerier som skjuts ifrån kastellet.
 
En Heldag i Waxholm kan aldrig vara fel, jag vet i alla fall vart jag ska vara på lördag.
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annsanloden

"Finns det en lösning på problemet är det onödigt att oroa sig, finns det ingen lösning på problemet är det meningslöst att oroa sig" tänk om alla levde efter det ordspråket, tror många skulle må mycket bättre då. "Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder." 2 Vuxna döttrar, sambo och en liten dvärgpinscher kille som heter Paradise Blytes Gabriel, men kallas till vardags för Gabbe, ett riktigt litet yrväder som ingår i familjen.

RSS 2.0