Snömodd är tungt att gå i

Glada i hågen bestämde vi oss för att ta en prommenad till Lilla Bass i dag för att köpa sallad. 4 km ska ju inte vara så jobbigt, det klarar vi tänkte vi.
Dessvärre så har plogbilarna varit väldig försiktiga med att fälla ner plogbladet för att få bort snön från gångvägarna.
Det var ca 10 cm mjuk snömodd vi fick slira fram i, phu, pulsen fick jobba och vi var rejält hungriga när vi kom tillbaka till kontoret.
 
Väl hemkommen och middagen intagen var det dags för en skön (tycker Gabbe) kvällsprommis i snövädret.Nog för att jag tycker det är fint med snö men nu börjar det räcka, för två veckor sedan fick man ju lite vårkänning när snön började försvinna i sluttningarna. Vill ha vår nu!!!! (men det känns lååångt borta :-( )
 
Har hittat en ny app som skänker pengar till forskning om kvinnors hjärthälsa för varje km man går.
 
Woman in Red är 1,6 miljonerklubbens kampanj för att samla pengar till forskning om kvinnors hjärthälsa. Tillsammans med 1,6 miljonerklubben genomför Becel ”Gå för Hjärtat”, där alla kan samla in pengar genom att gå.
Description
I mobilapplikationen ”Gå för Hjärtat” registreras varje kilometer som alla som använder appen går, och för varje kilometer så skänker Becel 1 kr till Woman in Red och Kvinnor och Hälsa. Målsättningen är att nå 500 000 kr. Så ladda ner appen, och häng med du också på vår vandring runt jorden
 
 
Efter dagens promenader (som med all säkerhet kommer plussa på min träningsvärk i vader och rumpa efter helgens snöpuls )så tycker jag gjort mig förtjänt av en semla, det är ju ändå semeldagen idag.
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annsanloden

"Finns det en lösning på problemet är det onödigt att oroa sig, finns det ingen lösning på problemet är det meningslöst att oroa sig" tänk om alla levde efter det ordspråket, tror många skulle må mycket bättre då. "Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder." 2 Vuxna döttrar, sambo och en liten dvärgpinscher kille som heter Paradise Blytes Gabriel, men kallas till vardags för Gabbe, ett riktigt litet yrväder som ingår i familjen.

RSS 2.0