Speedway på Gubbängen

Ser fram emot morgondagen, då blir det isracing på Gubbängen  efter jobbet för hela slanten.
Har alltid tyckt att det är tokroligt att titta på speedway på tv, inte för att jag kan regler eller förstår, det är bara roligt och spännande att se dem fara runt och kriga mot varandra.
Var på speedway på Gubbängen och såg det live i höstas för första gången i mitt liv. Det är roligt på tv. men 1000 gånger mer roligt och gastkramande spännande och stå i publiken och ta i, hålla andan för att hjälpa dem runt banan.
 
Så imorgon är det då dags för isracing för första gången, det gäller att ladda upp med varma kläder så man klarar av att stå där i flera timmar utan att frysa ihjäl, komma ihåg kaffetermosen med varmt kaffe att värma sig med.
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annsanloden

"Finns det en lösning på problemet är det onödigt att oroa sig, finns det ingen lösning på problemet är det meningslöst att oroa sig" tänk om alla levde efter det ordspråket, tror många skulle må mycket bättre då. "Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder." 2 Vuxna döttrar, sambo och en liten dvärgpinscher kille som heter Paradise Blytes Gabriel, men kallas till vardags för Gabbe, ett riktigt litet yrväder som ingår i familjen.

RSS 2.0