En helt vanlig torsdag

Dagarna blir sällan som man planerat... skulle gått på möte med äldsta dottern idag, blev inställt, då kunde jag jobba på lite istället.
Gabbe skulle vara hos Mormor o Morfar under eftermiddagen efter som jag skulle bort, han fick åka dit ändå, nu är det så stilla och tyst på jobbet. Nyss var det liv och rörelse, kollegan var in en stund med sina två små söta barn, man glömmer fort hur små och energiska dom kan vara ( och en väldigt frusterad Gabbe som inte kunde förstå varför han inte fick springa o busa med barnen).
Fick en lång och skön promenad på lunchen, kollegan 1 tr upp lurade med mig till Tuna :-) , det var salladsinköp som stod på lunchmenyn, kan säga att det var helt klart värt promenaden dit o tillbaka. Har tidigare hört att detta ställe skulle ha Åkersbergas bästa pizzor, kan nu även tillägga att Salladen kan räknas dit.
Kvällen kommer spenderas med Styrelsevänner, vi får se vad vi kommer fram till för beslut, finns nog mycket som ska avhandlas.
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annsanloden

"Finns det en lösning på problemet är det onödigt att oroa sig, finns det ingen lösning på problemet är det meningslöst att oroa sig" tänk om alla levde efter det ordspråket, tror många skulle må mycket bättre då. "Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder." 2 Vuxna döttrar, sambo och en liten dvärgpinscher kille som heter Paradise Blytes Gabriel, men kallas till vardags för Gabbe, ett riktigt litet yrväder som ingår i familjen.

RSS 2.0