Kalashelgen

Vi började med 21 års kalas i torsdags, han inte mer än ställa in tårtfatet i kylen innan det var dags att fira 50 i stället.
Kom hem i fredagskväll från jobbet och skulle göra Cheescakes till lördagens firande, mixar kakbottnen, fyller i kakformarna, ska göra själva smeten....saknar så klart grädde och affären har stängt. Det var bara att städa undan och göra om och göra rätt på lördagsförmiddagen när affären öppnat igen.
Tillslut blev kakorna klara och infrysta, dessvärre var alla så mätta efter tonvis med grillmat på eftermiddagen så kakorna blev kvar i frysen.
Vädret var verkligen kanon, vilken timing, både fredagen och söndagen bjöd på regn men strålande solsken på lördagen.
Som tur var så hade vi laddat upp med törstsläckare så ingen behövde gå törstig länge.
Det var full fart på både barn
och djur, här pustar Gabbes tjej Matilda ut efter en stunds bolljagande.
 
Och här pustar Alex ut
Tror alla blev mätta, glada och belåtna, även 50 åringen var glad och nöjd, dock lite simmig i blicken vartefter kvällen led.
 
Söndagen kom och med den veckans sista kalas, mamma skulle firas. Det bjöds på smarrig middag och tårta i massor.
 
Phu, skönt att det är måndag och man kan pusta ut på jobbet.
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annsanloden

"Finns det en lösning på problemet är det onödigt att oroa sig, finns det ingen lösning på problemet är det meningslöst att oroa sig" tänk om alla levde efter det ordspråket, tror många skulle må mycket bättre då. "Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder." 2 Vuxna döttrar, sambo och en liten dvärgpinscher kille som heter Paradise Blytes Gabriel, men kallas till vardags för Gabbe, ett riktigt litet yrväder som ingår i familjen.

RSS 2.0