En skön lördag

Lördagen startade vi med en morognprommis halv 7 i morse, det var inte många morgonpigga ute så dags, vi träffade bara på en tjej med en liten tax, annars var det väldigt lugnt ute.
 
På förmiddagen fick Gabbe besök av en liten Katt, tror det var tur att de hade rutan imellan sig, tror katten skulle tycka att Gabbe var lite för påflugen annars. De verkade ganska nyfikan på varandra, satt länge och tittade på var sin sida.
Mitt på dagen var vi in till Tessinsparken i Stockholm och gick på Hundcafét Himmelska Hundar.
Gabbe tyckte att det var spännande att få träffa så många andra hundar, det gick över förväntan.
Det lustiga var att han var snäll mot alla hundar utom en stor Rottweiler liknade tik, henne skulle han minsan sätta på plats, (kaxig som bara den den lilla skiten), stackarn han inte mer än komma in genom dörren förens Gabbe var på henne, och hon hade inte gjort något förutom att vara där.... Hade hon velat kunde hon tagit sin stora tass och lagt på ryggen på Gabbe så hade han inte kommit någon vart.
 
Nu ligger han utslagen i soffan och sover, många nya intryck gjorde herrn mycket trött.
 
Kvällen ska tillbringas med goda vänner god mat och Melodifestival Final, kan det bli så mycket bättre?!
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annsanloden

"Finns det en lösning på problemet är det onödigt att oroa sig, finns det ingen lösning på problemet är det meningslöst att oroa sig" tänk om alla levde efter det ordspråket, tror många skulle må mycket bättre då. "Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder." 2 Vuxna döttrar, sambo och en liten dvärgpinscher kille som heter Paradise Blytes Gabriel, men kallas till vardags för Gabbe, ett riktigt litet yrväder som ingår i familjen.

RSS 2.0