Slutet på helgen

Sitter i soffan efter middagen och känner mej ganska mör, har varit en underbar helg med utevistelse, nya intryck, goda vänner och långpromenad i benen.
Tog med mig Tommy och Gabbe på en promenad över ön ner till färjan, väl över i Vaxholm gick vi vidare till Parkgrillen där vi  fyllde på energiförrådet innan vi vänder hemåt igen. 7.5 km fick vi ihop på den lilla turen.
 
Fick precis rapport från Flisan som är på väg till Rom, planet hade fått gå ner i Pisa pga oväder, så nu återstår det en väntan innan de vet hur de tar sig de 38 milen som fattas till Rom.
Jag gissar på att de får ta buss av något slag, två skolklasser är de som ska ner på div studiebesök och skolarbete.
Håller tummar och tår att de slipper komma fram alltför sent i kväll och att regnet håller sig borta, tittar man på väderprognosen ser det blött ut men ganska varmt (tittar ut på vår termometer och konstaterar att den visar -9,1, burr)
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annsanloden

"Finns det en lösning på problemet är det onödigt att oroa sig, finns det ingen lösning på problemet är det meningslöst att oroa sig" tänk om alla levde efter det ordspråket, tror många skulle må mycket bättre då. "Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder." 2 Vuxna döttrar, sambo och en liten dvärgpinscher kille som heter Paradise Blytes Gabriel, men kallas till vardags för Gabbe, ett riktigt litet yrväder som ingår i familjen.

RSS 2.0