Sol, Sol, sol, men var är värmen?

Blir barnsligt glad när solen skiner ute, ser riktigt varmt och skönt ut när man sitter inne, väl påklädd och ute biter kylan fortfarande bra i kinder och näsa.
Oavsett väder så vill ju Gabbe ut på sina upptäckar promenader, och gissa om det finns mycket att upptäcka när gräset börjar titta fram mellan snöhögarna.
Många roliga spännande dofter och små kryp som börjar vakna ur vinterdvalan.
Mindre roligt är svartmyrorna som letat sig in hemma, eller, ja Gabbe tycker förståss det är jättekul, måste ju undersökas och följas.
Kom nu Matte, det händer spännande saker därborta vi måste gå och titta på, stå inte här och var still,  tror jag Gabbe vill säga på bilden nedan.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annsanloden

"Finns det en lösning på problemet är det onödigt att oroa sig, finns det ingen lösning på problemet är det meningslöst att oroa sig" tänk om alla levde efter det ordspråket, tror många skulle må mycket bättre då. "Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder." 2 Vuxna döttrar, sambo och en liten dvärgpinscher kille som heter Paradise Blytes Gabriel, men kallas till vardags för Gabbe, ett riktigt litet yrväder som ingår i familjen.

RSS 2.0