Vetrinärbesök

Tisdags morgonen började med ett planerat besök hos Arninge Djurklinik för att få reda på vad Gabbes"eksem"likande skorv på öronen var.
Gabbe var av en annan åsikt.
Ville inte att Vetrinären skulle ta på öronen, hon han få enl iten glimt och tyckte att vi skulle ta ett bodprov för att få flera svar.
In kommer sköterskan med nål, vi kom fram till att en munkorg säkert skulle vara bra att ha på herrn då han visade tendens till att nafsa Vetrinären i handen.
Gabbe tyckte inte munkorg var en bra Idé, vi brottades hur länge som helst, munkorgen var nästan på i mellanåt, men mest gnagde han på mina händer.
Vi gav upp tanken på munkorg och tänkte försöka med tratt, men när tratten kom fram gick Gabbe och gömde sig under en stol och vägrade komma fram, nu får det vara nog med hemskheter för idag tycktes han tänka.
Det slutade med att vi köpte med oss en munkorg hem för att öva, när vi lärt oss att ha den på så får vi göra ett nytt försök hos Vetrinären med blodprov.
Utslagen eller vad det nu kan vara verkar inte klia så det var inget akut att råda bot på.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annsanloden

"Finns det en lösning på problemet är det onödigt att oroa sig, finns det ingen lösning på problemet är det meningslöst att oroa sig" tänk om alla levde efter det ordspråket, tror många skulle må mycket bättre då. "Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder." 2 Vuxna döttrar, sambo och en liten dvärgpinscher kille som heter Paradise Blytes Gabriel, men kallas till vardags för Gabbe, ett riktigt litet yrväder som ingår i familjen.

RSS 2.0