En helt vanlig torsdag

Dagarna blir sällan som man planerat... skulle gått på möte med äldsta dottern idag, blev inställt, då kunde jag jobba på lite istället.
Gabbe skulle vara hos Mormor o Morfar under eftermiddagen efter som jag skulle bort, han fick åka dit ändå, nu är det så stilla och tyst på jobbet. Nyss var det liv och rörelse, kollegan var in en stund med sina två små söta barn, man glömmer fort hur små och energiska dom kan vara ( och en väldigt frusterad Gabbe som inte kunde förstå varför han inte fick springa o busa med barnen).
Fick en lång och skön promenad på lunchen, kollegan 1 tr upp lurade med mig till Tuna :-) , det var salladsinköp som stod på lunchmenyn, kan säga att det var helt klart värt promenaden dit o tillbaka. Har tidigare hört att detta ställe skulle ha Åkersbergas bästa pizzor, kan nu även tillägga att Salladen kan räknas dit.
Kvällen kommer spenderas med Styrelsevänner, vi får se vad vi kommer fram till för beslut, finns nog mycket som ska avhandlas.
 

Intet ont anande

Idag var det dags, Gabbe skulle åka och få klorna klippta.
Absolut inte hans favorit syssla, hålla i tassarna går bra, men råkar du ha kloklipparen i handen så spinger han och gömmer sig. Då är det bäst att få proffshjälp.
Vi styrde kosan mot Djurmagazinet i Arninge där vi varit en gång förut och justerat klorna, den gången gick det bra, så även denna gång. Gabbe han knappt bakom skärmen förens han var ute och klar, vi var så välkommna tillbaka om några veckor. 

Bilen hos doktorn

Det började i förrgår, spolarvätskan slut, kör in på Statoil och fyller på, behållaren rymmer ganska mycket så det borde räcka några dagar tänker jag.
Kör hem och parkerar, använder inte spolarna någonting på vägen. Kör till jobbet igår, slask o blask gör att jag behöver spola...TOMT, hur sjutton gick det till?! Lyckas  få lite vätska på rutan som torkarna drar runt så jag ser hjälpligt, hem går på känn. Väl hemma fyller jag på igen med hjälp av Tommy som upptäcker att vätskan forsar ut straxt under lyset...konstigt att det blir tomt, NEJ! Det blev till att svänga förbi bildoktorn som snabbt kunde konstatera att allt inte stod rätt till, omplåstrad kunde vi sedan åka vidare med fungerande spolning, tack och lov att det gick att fixa till provisoriskt så man kan få sikt i slasket.

Då var det dags...

Måndag morgon, termometern visade +1 grad, underbart, värmen är tillbaka, bara att passa på och njuta, vem vet hur länge det varar?!
På jobbet var allt kanon, många trevliga orders och månaden är inte slut än :-)
På eftermiddagen var jag kallad....på mammografi...herrejisses, nu var det alltså dax, hade man inte taxöron till bröst innan så fick man det garanterat efter. Det värsta var  inte trycket man utsattes för, utan kordinationen som man skulle uppvisa..in med bröstet i kämman, vrid hakan åt ena hållet, axeln åt andra, in med magen och håll handen här, phu....de får tänkta på att man är gammal och stel..
Nåväl, det är kanon att man blir kallad, man ska verkligen ta tillvara chansen att få kolla igenom sina bröst.
 

Öppet hus

Efter en natt med en hund som varit lite risig i magen, så har sömnen varit lite si och så.
Husse tod första nattliga utgången och jag den andra, trots detta fick vi tvätta badrumsmattan som fick agera gräsmatta inatt.
Tack o lov är det nu varmare ute så man kan ta lite längre promenader, vi gick fram och tillbaka till militären för att gå på Öppet hus hos Fysio + som har öppnat gym på Rindö, lokalerna var jättefräscha. Nu måsta man ju nästan ta sig i kragen och komma iväg och träna lite, utsikten från träningslokalen var fantastisk, skärgården rakt ut, så skönt för själen.
 

Lördagskväll och fest

Ikväll är det fest, trodde jag aldrig när jag vaknade i morse att vi skulle få hem både Jessica och Felicia en lördagskväll. Kvällen till ära blir det grillat, iår har vi varit dåliga på att grilla, lite snö och vinter brukar inte hindra.
Kanske börjar åldern ta ut sin rätt, man blir för bekväm ;-) 

Morgonstund

Lördagsmorgon, sovmorgon, blir väckt av ett pusskalas och klockan är lite drygt 8. Godmorgon matte säger Gabbe, nu är det dax för en morgonprommis, termometern visar humana -7, så på med kläderna och ut. Så fort vi kommer ut slås jag av hur vackert det är.

Mammapyssel

Anns taxi fick en körning på kvällskvisten, Jessica ska visst iväg o träffa kompisar och då ställer mamma snällt upp.

Kalas

Sista arbetsdagen denna veckan börjar närma sig sitt slut.
Laddar upp inför kalas och tårta, min kära syster fyller ett år visare och klokare :-)

Valp som börjar tröttna på kylan

Kallt för femtioelfte dagen i sträck, är man nyfiken valp som vill utforska värden rimmar det illa med -20 grader.
Promenaderna blir microkorta men desto fler.
kom igen nu matte, vill gå ut :-)
 

annsanloden

"Finns det en lösning på problemet är det onödigt att oroa sig, finns det ingen lösning på problemet är det meningslöst att oroa sig" tänk om alla levde efter det ordspråket, tror många skulle må mycket bättre då. "Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder." 2 Vuxna döttrar, sambo och en liten dvärgpinscher kille som heter Paradise Blytes Gabriel, men kallas till vardags för Gabbe, ett riktigt litet yrväder som ingår i familjen.

RSS 2.0