Löparåret 2019

Under året som gått har jag startat i 15 st lopp, några med Salle men flertalet utan.

maj Sthlm Trail run 5 km

maj Strömmingsloppet 5 km 

maj Run with your dog 3 km 

maj Sthlm high 5 5 km 

juni Sthlm 10 km 

juni Skarpöloppet 3,6 km 

augusti Sthlm urban Trail 10 km 

augusti Tjejmilen 10 km 

september Sthlm Halvmaraton 21 km 

september Hundlöpet 5 km 

september Lidingöloppet 15 km

september Roslagsdraget 3 km 

oktober Hässelbyloppet 10 km  

okt Sthlm Apocalypse 8 km 

november Höstrusket 10 km

Vissa lopp har varit roligare än andra, tex så tyckte jag att Urban Trail var superkul, vi sprang genom tex Skansen, olika museum och ett gym.

Det blev mer utav en upplevelse. Sedan älskar jag också halvmaran, nöta plan och fin asfalt har jag inga problem med, sprang en test på hemmaplan i somras, kom 24 km i alla fall, lite mer backar än vad Sthlm halvmara bjuder på.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Under nästa år så har jag bara 2 lopp inbokade, Ecotrail Stockholm 16 km i juni och Ramboll Sthlm Halvmarathon i september.
Planen är att fokusera mer på löpningen med Salle och se om vi kan hitta några intressanta lopp att ställa upp i tillsammans.
(null)     

annsanloden

"Finns det en lösning på problemet är det onödigt att oroa sig, finns det ingen lösning på problemet är det meningslöst att oroa sig" tänk om alla levde efter det ordspråket, tror många skulle må mycket bättre då. "Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder." 2 Vuxna döttrar, sambo och en liten dvärgpinscher kille som heter Paradise Blytes Gabriel, men kallas till vardags för Gabbe, ett riktigt litet yrväder som ingår i familjen.

RSS 2.0