Lidingöloppet

(null)

Idag är det dags, Lidingö 15 km 🏃🏻‍♀️
Mitt mål är att ta mej runt och gärna klara det på 1 Tim 50 min. Jag sprang/gick eftersom det var köbildning på 1,48,13, så nöjd med det får jag väll vara, nästa år står jag nog över Lidingöloppet, känns lika trångt som på Tjejmilen.
Nya lopp får planeras in i kalendern.
Det är många backar och jag är inte stark i uppförsbackar, satsar på att gå uppför och jogga utför och på platten.
Skorna på bilden är ett par som fick följa med hem, har ett par där modellen är sju år gamla som jag köpte 2016, de har nog gjort sitt så en uppdatering var på sin plats, sprang Lidingö i dessa nya och det kändes som en dröm. 

I morgon har Salle och jag Roslagsdraget, benen kommer vara lagom möra så vi får väll kanske satsa på en Pw eller lugn jogg runt, tur att det bara är 3 km i alla fall 😊
(null)
Efter helgens lopp är det inte så många kvar i år.
Sthlm Apocalypse 8 km, Hässelbyloppet 10 km och avslutningsvis Höstrusket 10 km, sedan kommer det svåra jobbet, att hålla i löpningen under vintern så att man inte behöver starta om på 0 i vår igen.
Loppen jag redan genomfört i år är:
Sthlm Trail run 5 km 

Strömmingsloppet 5 km

Run with your dog 3 km 

Sthlm high 5 5 km 

Sthlm 10 km

Skarpöloppet 3,6 km 

Sthlm urban Trail 10 km

Tjejmilen 10 km 

Sthlm Halvmaraton 21 km

Hundlöpet 5 km

Nästa år ska jag inte springa så många lopp utan satsar på några färre.

Är i dagsläget anmäld till Sthlm Trail 16 km och Ramboll Sthlm halvmarathon 21 km 😊



annsanloden

"Finns det en lösning på problemet är det onödigt att oroa sig, finns det ingen lösning på problemet är det meningslöst att oroa sig" tänk om alla levde efter det ordspråket, tror många skulle må mycket bättre då. "Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder." 2 Vuxna döttrar, sambo och en liten dvärgpinscher kille som heter Paradise Blytes Gabriel, men kallas till vardags för Gabbe, ett riktigt litet yrväder som ingår i familjen.

RSS 2.0