Semestervecka 2

Har njutit av en semestervecka i hemets lugna vrå, kliver nu in i v 2 och ska fortsätta njuta av sol, värme, promenader och lugn.
 
Apropå promenader, ver inte om det är åldern eller värme/sol men sedan något en tid tillbaka har det satt sej på hjärnan, att gå en vandringstur, helst Höga Kusten leden, vilken natur och utsikt, men skulle kunna tänka mej att börja lite försiktigt med Roslagsleden.
 
 
Vandra och njuta av naturen, plocka fram tältet fram på kvällskvisten, krypa ner i sovsäcken och lyssna på alla ljuden utanför tältet. Jag tycker det är lite mysigt med tält, visst kan det hända att man är allmänt ledbruten efter en natt på kottar och kvistar, men vad gör väll det ?
 
 

Dagen D

Trodde aldrig att den skulle inträffa, har känts så långt borta hela tiden, men nu äntligen, nu är dagen här, sista jobbardagen innan 4 veckors skön semester.
Styr kosan mot Roslagsbro/Velända i eftermiddag för en helg på landet.
Ska fösöka hitta lite kantareller, bada i Bredsjön, och bara slappa, busa med Gabbe och mysa med Jessica.
På lördag kommer Syster Yster Mikaela och Alexander, ska bli roligt att få träffa dom oxå.
 
 
 
I gårkväll var vi på Kajkanten på Rindö och hade räkfrossa, var en kanonskön kväll, satt ute i kvällssolen med en kall öl, en tallrik full med goda räkor och en massa vänner. Kan varmt rekomendera er som inte varit på Kajkanten att åka dit någon kväll när vädret tillåter, sitta ute och njuta av utsikten över en spegelbland fjärd och Waxholmsbåtarna som tuffar fram, kastellet i sin prakt. Nästan så man blir lite tårögd.
 
 
 

Semestern kryper närmare

Sitter på jobbet och håller på att smälta bort, det är varmt, obefintlig luftkonditionering....phu...bara några dagar till att stå ut, fredag eftermiddag styr jag kosan mot landet med Gabbe och Jessica.
Ska bli underbart skönt, har inte varit där på ca 1 år....men nu är det dags :-)
Får inte glömma gummistövlarna
 
och bikinin, stövlarna behövs när jag ska ut och leta kantareller
 
i skogen och bikinin när jag ska ner till sjön och doppa mej.
 
 

annsanloden

"Finns det en lösning på problemet är det onödigt att oroa sig, finns det ingen lösning på problemet är det meningslöst att oroa sig" tänk om alla levde efter det ordspråket, tror många skulle må mycket bättre då. "Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder." 2 Vuxna döttrar, sambo och en liten dvärgpinscher kille som heter Paradise Blytes Gabriel, men kallas till vardags för Gabbe, ett riktigt litet yrväder som ingår i familjen.

RSS 2.0