Plugga igen, jag som sa aldrig mer

Nu har jag trillat dit igen 😆, jag som aldrig skulle plugga någonting mer efter att jag pluggat till barnskötare.
Har under några års tid velat läsa till Hälsocoach på Lillsved men så tog de bort den utbildningen, lite ledsen kände jag mej eftersom den verkade intressant, men då slapp jag ju plugga......tills kursen Hälsoinspiratör dök upp i deras utbud istället 😳, ja då var det kört, jag bara måste få läsa kursen.
Sagt och gjort, jag anmälde mitt intressse under våren och jag blev antagen 🥳.

Igår började terminen och nu väntar 2 terminer med studier på distans, 5 fysiska träffar på plats på Lillsved och ett gäng onlineträffar.
Det ska bli jätteroligt, spännande och utmanande.
Jag vill först och främst läsa kursen för min egen skull eftersom hälsa, träning och välmående är ett intresse som jag tycker är mycket intressant.
Jag tror också att jag kommer ha mycket nytta av mina nya kunskaper i mitt jobb i skolan eftersom rörelse är ett ämne som ligger i tiden.
(null)

(null)

Kaylie

Den 10 juni kl 13.00 kom mitt barnbarn Kaylie till världen, en perfekt vacker liten tjej.
(null)
Sedan den 10 aug så har lyckan över Kaylie varit utbytt till en fruktansvärd oro.
Kaylie har inte gått upp i vikt som hon borde, hon kaskad kräks efter måltiderna och har svårt att bajsa, när bajset väl kom så var det ofta grönsvart och slemmigt, lite snigellikt.

Jessica och Tim åkte in med Kaylie till Astrid Lindgrens barnsjukhus och blev genast inlagda. 
Läkarna har tagit blodprover, rönkat, gjort ultraljud, avföringsprover men inget har gett svar på varför hon mår dåligt.
Alla prover har varit jättebra.
En läkare trodde på förstoppning trots att rönkten och ultraljud visat på motsatsen, så stackars Kaylie har fått utstå långt fler lavemang än vad man skulle ge en vuxen utan   ett långvarigt resultat.
(null)

(null)
Idag hade Kaylie i alla fall gått upp några gram och vi hoppas på att det nu har vänt så att hon bara blir bättre.
Vi vill ju bara att hon ska få må bra och att familjen ska få komma hem och fortsätta njuta av bebistiden, och den pigga och glada och nyfikna lilla tjej som hon är när hon mår bra.
(null)

(null)
Mormor älskar dej så mycket och är så orolig när du inte mår bra mitt lilla ❤️

annsanloden

"Finns det en lösning på problemet är det onödigt att oroa sig, finns det ingen lösning på problemet är det meningslöst att oroa sig" tänk om alla levde efter det ordspråket, tror många skulle må mycket bättre då. "Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder." 2 Vuxna döttrar, sambo och en liten dvärgpinscher kille som heter Paradise Blytes Gabriel, men kallas till vardags för Gabbe, ett riktigt litet yrväder som ingår i familjen.

RSS 2.0