Nytt år nya utmaningar och möjligheter

Sitter och funderar på nyårslöfte, det ska vara realistiskt och bra för hälsan.
(null)

 
  • Årsmål för löpningen 100 mil som nedbrutet per dag blir 2,8 km och vecka 2 mil, känns överkomligt.
  • Stegmål per dag 15 000 steg känns också överkomligt.
  • Inget godis eller snacks efter 1/1-2020 (popcorn är ok)
  • Ingen alkohol efter 1/1-2020 om det inte är något speciellt tillfälle.
  • Äta merparten vegetariskt.
Under året som gått har jag sprungit 14 lopp, tänkte hålla ner antalet lopp under 2020 för att satsa mer på löpningen med Salle och kanske springa lopp med honom istället.
(null)

Är just nu endast anmäld till 2 lopp, det ena är Ecotrail Stockholm 16 km som går lördagen den 13 juni och Sthlm halvmaraton som går lördag den 5 september.
Kanske att det blir Strömmingsloppet som går i maj i Vaxholm och Skarpöloppet som går vid midsommar på Skarpö ( för att stödja det lokala)
(null)

Kommer under sommaren ha ett lite annat fokus då det verkar som jag kommer bli mormor, äldsta dottern Jessica och hennes sambos 1:a barn är planerat att födas den 25 juni och de vill att jag är med på förlossningen. Vilket hedersuppdrag! Förstår dock inte hur jag ska våga 😱.
(null)

Jag passade på att köpa mej ett löpband under black friday som var i november, nu är det mycket lättare att avverka några km även på kvällarna i veckorna när Tommy är ute och reser. Eftersom jag är så mörkrädd så blir det inte så ofta man kommer ut under höst och vinter och jag känner att bara springa på helgen är på tok för sällan.
Är mycket nöjd med modellen på bandet som har en maxhastighet på 20 km/h
(null)

Just nu njuter jag av julledigheten och tar dagen som den kommer, långa promenader med Gabbe och Salle, sovmornar, långa frukostar.
(null)

annsanloden

"Finns det en lösning på problemet är det onödigt att oroa sig, finns det ingen lösning på problemet är det meningslöst att oroa sig" tänk om alla levde efter det ordspråket, tror många skulle må mycket bättre då. "Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder." 2 Vuxna döttrar, sambo och en liten dvärgpinscher kille som heter Paradise Blytes Gabriel, men kallas till vardags för Gabbe, ett riktigt litet yrväder som ingår i familjen.

RSS 2.0