Förkylningen snart ett minne blott

Äntligen känns det som jag vunnit kampen mot den segdragna förkylningen. 
Nu kanske man orkar börja röra sej igen. 
Kan det kanske varit våraningen som gjort att förkylningen drog sig tillbaka?!

Var och köpte ny vårgarderob till Gabbe igår, ett jättesnyggt sele från Hurttas nya kollektion. 

Själv fyndade jag 8 för mej nya ölglas från Lasse Åbergs Musse Pigg serie. 



RallySweden

Jag hade ställt väckarklockan på 01.10 natten till lördag( 14/2) , tror ni att klockskrället ringde......NEJ!!! Jag vaknar med ett ryck 01.18, tittar nyvaket på klockan en stund innan jag förstår att om jag ska åka med 02.05 färjan till Waxholm så bör jag gå upp NU och göra mej klar.
Vet inte om pappa hade blivit så glad om jag kommit in till Waxholm med 03.15 färjan.....

Vi skulle nämligen åka upp till Fredriksberg i Dalarna för att titta på RallySweden och sträcka Yxtjärndhöjden, med andra ord några timmars resväg, och vi ville ju självklart vara på plats när första starten gick 07.48 i morse. 
Allt flöt på bra och vi kom i tid. 




Vi var inte ensamma i skogen, dock blev jag lite förvånad när folk runtomkring började knäcka öl straxt efter 8 på morgonen, kanske några timmar för tidigt om jag hade fått bestämma.

När det var dags för veteranbilarna hade vi bytt plats, kul att se banan från lite olika vinklar.





Efter veteranbilarna var det en paus på ca 2 timmar, den tillbringades halvsovandes i bilen, liiiite trött var man efter att ha varit vaken sedan 01.20.

Eftermiddags passet tillbringades även det på ny plats utefter banan.




Måste ju säga att vi hade fantastisk tur med vädret, förmiddagen lite mulen och runt 1-2 plusgrader, på eftermiddagen kom solen fram.



Måste ju säga att naturen där uppe i Fredriksberg var fantastiskt vacker, vit, riktigt vit snö, kanske runt 60-70 cm djup, skog i massor och höga berg. 



Summerat så en toppendag, nu är jag åter hemma fylld av massor med positiv energi ( dock liiiite trött då jag inte sovit så mycket) 

Det är väll typiskt

Har äntligen tagit mej i kragen och köpt den där leksaken jag vill ha, och vad händer..... Förkylningen från Hell, Välkommen!! Eller inte! Allt jag orkar just nu är att hasa mig ut en kort runda i sakta mak med Gabbe. 

Ja, ja, det som inte dödar härdar sägs det och den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge. En vacker dag är jag på topp och då ska vi testa. 



annsanloden

"Finns det en lösning på problemet är det onödigt att oroa sig, finns det ingen lösning på problemet är det meningslöst att oroa sig" tänk om alla levde efter det ordspråket, tror många skulle må mycket bättre då. "Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder." 2 Vuxna döttrar, sambo och en liten dvärgpinscher kille som heter Paradise Blytes Gabriel, men kallas till vardags för Gabbe, ett riktigt litet yrväder som ingår i familjen.

RSS 2.0