Lördagspromenad

Vaknade med ett ryck straxt innan 9, ingen hund hemma som väckte mej tidigt och ville gå ut och kissa. 
Gabbe hade sovit hos mormor och morfar då vi var på kastellet igår kväll. 
Eftersom det blev ganska sent och man drack ett glas bubbel eller två så bestämde vi oss för att ta en promenad in till Waxholm för att hämta Gabbe, solen sken men det blåste lite kallt. 
När vi kom fram till mormor och morfar bestämdes det att vi skulle ta oss ut till Killingen för en skogsprommis, straxt efter oss dök Mickan ( min syster ) och hennes son Alexander upp få de oxå ville följa med ut. 


Gabbe njöt i fulla drag av naturen och solen. 


Totalt fick vi ihop lite över 1 mil innan vi landade i soffan igen. 

En härligt skön dag som nästan kändes som en vårdag. 

Baggen

Har beställt ett Baggen softbelt, ser nu med spänning fram emot att det ska landa i brevlådan så Gabbe och jag kan ge oss ut och testa. 



En andra Nyårsafton på fortet

Gårdagskvällen tillbringades på Waxholms Kastell. Vi fick förmånen att fira en andra nyårsafton med vänner. 

Kvällen avlöpte lugnt förutom spänningen när Waxholms färjan plötsligt lägger till vid kajkanten på Kastellet med en brandbil och brandmänn. 

Tydligen stod ett brandlarm och tjöt. Som tur var var det ingen brand, men gissa om alla var nyfikna. 

Vi tittade på det klassiskt tidlösa Grevinnan och betjänten med skratttårar strömmandes ner för kinderna, alltid lika roligt trots att man sett det så många gånger och vet precis vad som ska sägas eller göras, eller kanske det är just därför det är så kul?! 


Vi tittade även på LOAs nyårstal, det enda vi inte fick var fyrverkerier, förutom de på tvn.

Vi kom hem vid 3 snåret och stupade i säng, vaknade med ett ryck vid 8.45 med känslan att hela dagen gått......

Nyår

Nyår firades hemma med våra grannar Janne och Sussi. 
Gabbe var självklart oxå hemma, vi hade ställt in hans bilåkarbur i tvättstugan, i hjärtat utav huset så han skulle ha en trygg plats långt från smällare och raketer. 
Vår nyårsmeny bestod av div småplock/snittar och baconinlindade dadlar till förrätt, som sig bör till varmrätt blev det oxfilé ( undra hur många kilo det säljs i Sverige till nyår?) och potatisgratäng som var extra uppiffad med bacon, efter detta funderade vi på om vi verkligen skulle orka med efterrätten som var frosen cheescake och hallon och björnbär....men vi kämpade på bra och tömde våra små skålar. 

Tolvslaget firade vi in ute på gatan för att titta på grannarnas raketer, som sig bör med en flaska champagne. 
Trots vår ungdom så kroknade vi runt ett-tiden och kröp snällt till kojs. 
Vid 5 på morgonen ansåg Gabbe att nu är det lugnt ute, nu kan vi gå ut och kissa, men tack och lov blev det i gen långpromenad och vi kröp fort i säng och somnade om igen. 
Igår hade vi en trött liten voffs hemma


God fortsättning på det nya året! 

annsanloden

"Finns det en lösning på problemet är det onödigt att oroa sig, finns det ingen lösning på problemet är det meningslöst att oroa sig" tänk om alla levde efter det ordspråket, tror många skulle må mycket bättre då. "Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder." 2 Vuxna döttrar, sambo och en liten dvärgpinscher kille som heter Paradise Blytes Gabriel, men kallas till vardags för Gabbe, ett riktigt litet yrväder som ingår i familjen.

RSS 2.0