Ev vecka i kalasens tecken....

Det började i söndags, precis för en vecka sedan.
Äldsta dottern Jessica fyllde 23 år, magiskt det där, barnen blir äldre, om 2 år är vi lika gamla Jessica och jag. 
Det var kalas hos henne i Åkersberga, tårta och presenter. 
I måndags blev Jessicas lilla vovve Aarne 1 år, presenterna fick han redan på söndagen.
På tisdagen var det då sambons tur att fylla år, vi blev medbjudna ut på en liten båttur i skärgården med ett litet bryggstopp på Getfoten för att hämta upp lite kvällsvickning.

I onsdags så fyllde mamma år, henne ska vi fira idag.
Och så har det varit midsommar med massa god mat, jordgubbar och glass i massor.....Phu nu är jag mätt.

Trots vädret så har Gabbe och jag kommit ut på några små löpturer.
Här hade vi sällskap av lilla Aarne och min yngsta dotter Felicia, det var på midsommaraftons morgonen innan regnet börjat ösa ner, vi skulle plocka blommor till Flisans midsommarkrans. 



Har anmält mej till en 4 gångers löpkurs nu under kommande semestern, tänkte att nu när konditionen börjat bli bättre så kan det vara kul och nyttigt och få lite tips och råd så man kanske kan få till ett bra löpsteg också. 

annsanloden

"Finns det en lösning på problemet är det onödigt att oroa sig, finns det ingen lösning på problemet är det meningslöst att oroa sig" tänk om alla levde efter det ordspråket, tror många skulle må mycket bättre då. "Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder." 2 Vuxna döttrar, sambo och en liten dvärgpinscher kille som heter Paradise Blytes Gabriel, men kallas till vardags för Gabbe, ett riktigt litet yrväder som ingår i familjen.

RSS 2.0