Semestern börjar lida mot sitt slut

4 1/2 sköna veckor har passerat av semestern.
Jag har njutit, tagit dagen som den kommer.
(null)

(null)

(null)

(null)

Långa promenader med hundarna, många löpturer, varit på landet och badat, både bubbel och sjö.
Någon tur fram och tillbaka till sjukan med sjuk dotter som förhoppningsvis är på bättringsvägen nu. 

Jag har haft en väldigt dubbel känsla denna semester, dela vill jag att semestern ska vara för alltid samtidigt som jag vill att den ska gå fort. 
I höst, närmare bestämt i mitten av september börjar ett nytt kapitel i mitt yrkesliv, jag börjar nytt jobb i en F-1 klass, på Montessori, ska bli jätteroligt, utmanande och spännande.
Känns jätterätt att ta detta kliv efter 3,5 år hos min gamla arbetsgivare.
Kommer nu få jobba med lite äldre barn, nya utmaningar och lärdomar. 😊

För att hålla kvar vid något gamalt och invant så har jag lopp inbokade nästan varje helg fram tills november, både med och utan hund.
Under våren såg jag till att skaffa Grönt Kort och tävlingslicens så att jag och Salle ska kunna börja tävla i Canicross, känns också jätteroligt och spännnande. Trots värmen i sommar har vi fått till några träningstillfällen.
(null)

(null)

(null)

Sista veckan som kommer nu av semestern kommer avslutas på en etapp av roslagsleden med syster, min pappa, ev en dotter och systerson och två hundar, hoppas på vandringsvänligt väder på lördagen.
Söndagen sparkar jag igång loppsesången, kl 8.00 går starten på Urban Trail som går genom olika byggnader inne i Stockholm, bla Skansen. Förstår inte hur jag ska orka upp och vara inne i stan såååå tidigt 💤💤 och på det springa 1 mil 🤔
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

annsanloden

"Finns det en lösning på problemet är det onödigt att oroa sig, finns det ingen lösning på problemet är det meningslöst att oroa sig" tänk om alla levde efter det ordspråket, tror många skulle må mycket bättre då. "Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder." 2 Vuxna döttrar, sambo och en liten dvärgpinscher kille som heter Paradise Blytes Gabriel, men kallas till vardags för Gabbe, ett riktigt litet yrväder som ingår i familjen.

RSS 2.0