Påskdagen

Sitter i solen och vilar mej iform inför morgondagens Blå Leden promenad. Vi startar i kulan, går via Bogesund och avslutar 17 km senare i Kulla Vägskäl. 
Vädret lovar sol och värme så det blir till att ladda upp med litervis med vatten. 

Det blir premiär för Gabbe att gå så långt, tur att han är liten och förhållandevis lätt om han skulle behöva lifta en bit. 
Gissar att man kommer vara lite mör i benen på tisdag, tur man sitter still på jobbet. 

Fästingjalsband

Idag köpte vi fästinghalsband till Gabbe, vi testar Petweise giftfria halsband med eukalyptusolja. 
Stiligt grönt är det. 
Gabbe hade inte några större problem med fästingar förra året, men hjälper detta lite så kanske han inte får någon, och halsbandet ska oxå hjälpa mot mygg. 


Påskledigheten

Började ledigheten i måndags med en fantastisk skogstur genom Bogesunds natur med Gabbe och Morfar. En liten uppvärmning inför nästa måndags blå leden tur. 

Vi hade riktig tur med vädret, lagom varmt. Vi var upp på kvarnberget och njöt av den storslagna utsikten, fantastiskt hur långt man kunde se. 

Vi gick förbi resterna utav de gropar där man en gång i tiden tog lera till tegel tillverkningen som skedde på Bogesund. 
En välbehövlig fika blev det nere vid vattnet på en klipphäll vid en liten fyr. 

En perfekt start på ledigheten. 

Snowflake äntligen hemma på min parkering



annsanloden

"Finns det en lösning på problemet är det onödigt att oroa sig, finns det ingen lösning på problemet är det meningslöst att oroa sig" tänk om alla levde efter det ordspråket, tror många skulle må mycket bättre då. "Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder." 2 Vuxna döttrar, sambo och en liten dvärgpinscher kille som heter Paradise Blytes Gabriel, men kallas till vardags för Gabbe, ett riktigt litet yrväder som ingår i familjen.

RSS 2.0