Året som varit

Jag har under året som varit utmanat mej själv, klivit utanför min bekvämlighetslåda.
Jag har blivit klar med min utbildning till Hälso & Träningsinspiratör som jag gått på Lillsved och jag har genom att vara ledare på löppass i Täby med Runacademy och gått en helgs utbildning med Runacademy blivit Diplomerad Löpcoach.
(null)


(null)

Jag har också varit Stavgångsinspiratör på pass i den lokala idrottsföreningen 1 ggr/v.
Jag som inte trivs med att stå i centrum har verkligen utmanat mej och lyckats ordentligt tycker ju jag i alla fall.
Jag kommer fortsätta med att vara Löpcoach och stavgångsinspiratör även under vårterminen.

Jag blev ju mormor förra sommaren och nu till sommaren är det dags igen om allt går vägen.
Den lilla/lille är planerad exakt samma dag som sin blivande storasyster, men precis som förra gången så ska Jessica sättas igång så förhoppningsvis får den lilla/lille en egen födelsedag bland de andra i ett redan trångt Juni.
(null)

Jag jobbar kvar på samma jobb som jag jobbat på i snart 3 år, trivs jättebra, skolan har bytt rektor under den här tiden och jag upplever att samarbetet är mycket bra, jag har fått lite mer administrativa uppgifter, vilket jag tycker är roligt, och att blanda den med att vara i klass är ju bara super bra.

Jag fortsätter att springa både med och utan hund, sedan jag fick covid i maj förra året så har jag tagit det lite försiktigare med träningen vilket märks på vågen, men jag hoppas att det nya året ger mej kraft och disciplin att komma igång och träna ordentligt och även bli bättre på vad jag stoppar i mej så att vägnålen sakta men säkert pekar neråt igen.
Jag fyller 50 år under kommande år och jag vill inte säga att det är ett löfte men jag önskar att jag kommer jobba med mej själv fysiskt och matmässigt så att jag den dan jag fyller 50 år är en bättre verision av mej själv, en Ann 2.0 helt enkelt.
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Jag är glad och tacksam för min fina familj, att de är friska och krya, att jag får vara en del av deras liv.

Gott Nytt År 🥳 önskar jag er alla 🌟🧨🚀

annsanloden

"Finns det en lösning på problemet är det onödigt att oroa sig, finns det ingen lösning på problemet är det meningslöst att oroa sig" tänk om alla levde efter det ordspråket, tror många skulle må mycket bättre då. "Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder." 2 Vuxna döttrar, sambo och en liten dvärgpinscher kille som heter Paradise Blytes Gabriel, men kallas till vardags för Gabbe, ett riktigt litet yrväder som ingår i familjen.

RSS 2.0