Svamplördag

I förmiddags blev det en skogstur på nya svampmarker, vi gjorde en massa fynd, Höstkantarellerna kommer nu i massor, vi fick ihop en syatembolagskasse full med delikatesser. 
Gabbe var självklart taggad och fokuserad. 

Även jaktlyckan var total i morse när vi närmade oss grävlingsfällan och där i satt en stor Grävling. 

Jägaren har nu varit där och gjort vad jägare nu gör med grävlingar. 

Tjejmilen 2014

Så kom då lördagen den 6:e september med sol och värme. 
Flisan och jag tog bilen till Danderyd därifrån vi tog tunnelbanan till Stadion. 
Vi ställde oss i kön för att hämta ut våra nummerlappar, luften inne i Danicahallen var obefintlig så det fanns ingen ork att titta på allt som fanns, snabbt ut. 
Vi tog en snabb prommis upp till Gärdet där starten skulle gå av stapeln, väl framme åt vi vår medhavda sallad. 

Vår start gick 14.20, första 3 km sprang vi utan att stanna, det är det längsta jag sprungit i ett sträck. Jag verkar utöka med 1 km för varje lopp, i strömmingsloppet var det 1 km, vårruset 2 km och nu 3 km. Sakta men säkert kanske jag kommer klara 5 km till slut. 
Vi sprang i mål kl 15.38 och jag är riktigt nöjd med tiden 1 Tim och 18 min. 

annsanloden

"Finns det en lösning på problemet är det onödigt att oroa sig, finns det ingen lösning på problemet är det meningslöst att oroa sig" tänk om alla levde efter det ordspråket, tror många skulle må mycket bättre då. "Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder." 2 Vuxna döttrar, sambo och en liten dvärgpinscher kille som heter Paradise Blytes Gabriel, men kallas till vardags för Gabbe, ett riktigt litet yrväder som ingår i familjen.

RSS 2.0