Så kom den då...

Men vad var det som kom? Jo dagen jag fruktat men dottern längtat till, hon skulle flytta hemmifrån, stå på egna ben.
Redan i Maj fick hon reda på att det skulle bli en lägenhet ledit i September som hon stod nästa i tur på för att få, man skulle ju kunna tycka att jag då har haft hela sommaren på mig och hela hösten på mig för att förbereda mej för detta, men tiden gick så fort, helt plötsligt var det dags att skiva på kotraktet och få nycklarna til sin alldelses 1:a egna efterlängtade lägenhet.
I natt sov hon i sin lägenhet, snyft... nu är hon verkligen sin egen.
Ett tips och råd till er alla med små barn, ta tillvara på tiden, de växer upp alldeles för fort. Man tror man har all tid i värden, men 20 år går i ett nafs.
Vi har ju fortfarande lillasyster boendes hemma ( på pappret i alla fall) men henne ser man sällan skymten av, hon jobbar och umgås med vänner och pojkvänn. Tack och lov så har vi ju Gabbe som inte kommer flytta hemmifrån, han kommer behöva ompyssling hela livet.
 

DP träff på Gärdet

I  söndags var det åter dags för Gabbes favorithändelse. Det var Dvärgpinscherträff på Gärdet.
Tror någon räknade ihop 15 hoppandes små popcorn hundar.
 
 
Vår promenad gick till Hunduddens Café, tänk att man kunde sitta ute den 17 nov, 10 grader varmt och sol.....helt underbart.
 
Behöver jag säga att vi hade en slagen hjälte bak i bilen på vägen hem, inte ett ljud hördes, han sov tungt.
 

Du är som luften.....

Du är som luften, helt omöjlig att leva utan. Du e som solen, lyser alltid

upp min dag.

Du e som månen, alltid lika vacker att se. Du e som en dröm, för bra för att

vara sann

Om en stjärna tändes varje gång jag Tänkte på dig så skulle natten vara.

Lika ljus som dagen!

När jag grät, så torkade jag tårarna. När jag ramlade, så klev jag upp

igen.

När jag blev sviken, så gick jag vidare. När mitt liv rasade, byggde jag

upp det igen.

Men om jag skulle förlora dig, då får tårarna rinna. Då kliver jag inte upp

igen. Då går jag inte vidare.

Då låter jag mitt liv förbli rasat...

Helgens Project

I helgen blir det till att få på vinterdäcken så man är beredd när Kung Bore gör entré.

En fantastisk kommunikation


Var på föreläsning igår kväll i Waxholms rådhus, föreläsaren hette Eva Bodenfeld och temat för kvällen var " en fantastisk kommunikation med hunden" .
Kan varm rekommendera er som inte haft möjlighet eller tillfälle att gå på ett utav hennes föredrag att göra det. En väldigt bra och medryckande föreläsare, fick många tankar med mej hem. Bl.a. att lägga bort svenska språket och använda kroppsspråket i stället, för hur gör hundar när de kommunicerar med varandra? Jo, de använder kroppsspråket, inte konstigt att hunden blir smått förvirrad när rösten och tonfallet säger en sak och kroppsspråket en helt annan. 
Nu måste jag självklart testa på vår lilla juvel här hemma, men bör kanske vänta tills han är lite piggare och mer vaken än nu, vår lilla kvällströtta raring.

annsanloden

"Finns det en lösning på problemet är det onödigt att oroa sig, finns det ingen lösning på problemet är det meningslöst att oroa sig" tänk om alla levde efter det ordspråket, tror många skulle må mycket bättre då. "Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder." 2 Vuxna döttrar, sambo och en liten dvärgpinscher kille som heter Paradise Blytes Gabriel, men kallas till vardags för Gabbe, ett riktigt litet yrväder som ingår i familjen.

RSS 2.0