Semester = Hemester

I år har jag inga lopp inplanerade på semestern eftersom Covid-19 ställt till det i världen och inga lopp på fysisk plats finns att springa.
Det finns visserligen många virituella lopp att ta sig an om man känner för det.
Jag har faktiskt sprungit 2 st och fått fina medaljer hemskickade.
Det ena loppet var Corona-milen som jag sprang tillsammans med Salle och det andra var Ecotrail Stockholm 16km som jag sprang hemma i elljusspåret, lätt långtråkigt efter 7 varv 😂
(null)

(null)
Nästa lopp som jag ska springa går senare i höst och det blir Ramboll Sthlm halvmaraton som ska springas på hemmaplan även det.

Jag startade semestern med att åka upp på landet med Jessica ( äldsta dottern) hennes sambo Tim och deras lilla Kaylie ( mitt barnbarn ❤️)
Vi hade några sköna dagar med promenader, bad och så klart regn 🌧 och åska 🌩 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Helgen efter så kom Jessica och Kaylie hem till oss ett par dagar för att bara mysa lite grann, ja en och annan hundpromenad blev det så klart också.
(null)

(null)
Nästa tripp på semestern gick åter igen upp på landet, denna gången en dagstripp med Felicia (yngsta dottern) tillsammans med hennes sambo Oskar.
Promenad och bad blev det även denna gången. 
Salle premiärsimmade för första gången i sitt liv.
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Vi, ja sambon och jag och hundarna såklart tog en tripp till Artepilag på Värmdö och tittade på lite konstverk och åt på deras resturang.
Kan klart rekommendera deras Skagen wraps och deras citrondricka.
(null)

(null)

(null)

(null)

En tripp till Norrtälje blev det också, en glass vid ån och en skön promenad.
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Två veckor kvar av semestern så lite till ska jag nog hinna med ☀️ innan jag utvilad kommer tillbaka till jobbet och känner mej redo för att hugga tag i pluggeriet på Hälsoinspiratörsutbildningen på Lillsved som jag ska läsa under två terminer 🤓

annsanloden

"Finns det en lösning på problemet är det onödigt att oroa sig, finns det ingen lösning på problemet är det meningslöst att oroa sig" tänk om alla levde efter det ordspråket, tror många skulle må mycket bättre då. "Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder." 2 Vuxna döttrar, sambo och en liten dvärgpinscher kille som heter Paradise Blytes Gabriel, men kallas till vardags för Gabbe, ett riktigt litet yrväder som ingår i familjen.

RSS 2.0