Åter på jobbet

Sjukt nöjd efter en härligt solig och varm (nja i solen i lä mot en husvägg) påskhelg med långpromenader, påskmat, besök hos vänner och fått se barnen lite grann.
Det är så skönt att se snöhögarna minska för varje dag som gått, gissar bara att snön på vår tomt som ligger metertjock kommer stanna till midsommar.
 
I lördags var det påsklunch hos mamma och pappa med syster, svåger, Jessica o Felicia och Tommy och Gabbe så klart.
Mycket god mat, påsktårtor och godis, kom därifrån som en stoppad korv :-)
 
Söndagkvällen tillbringades hos goda vänner, där grillades det kalkon, den blev riktigt god och saftig, som tur var så fick man en uppfriskande kvällspromenad när vi skulle hem, så maten han sjunka ner lite innan kraschen i säng.
 
Måndagen fick vi till en långpromenad på, vi stannade till på Rindö Osteri och tog en fika i solskenet, de har en perfekt uteservering om man har med sig hunden, kan varmt rekomendera.
När vi kom hem blev vi uppbjudna till grannen på lite äppelpaj och vin, ännu mera godsaker, har man inte gått upp i vikt efter denna helg i godisets tecken så vet jag inte vad.
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annsanloden

"Finns det en lösning på problemet är det onödigt att oroa sig, finns det ingen lösning på problemet är det meningslöst att oroa sig" tänk om alla levde efter det ordspråket, tror många skulle må mycket bättre då. "Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder." 2 Vuxna döttrar, sambo och en liten dvärgpinscher kille som heter Paradise Blytes Gabriel, men kallas till vardags för Gabbe, ett riktigt litet yrväder som ingår i familjen.

RSS 2.0