DP träff på gärdet

Igår lördag var det då dags att åka på Gabbes första DP träff och träffa kompisar av sin egen ras.
Vi träffades kl 13 inne vid Gärdets tbana, där var redan några pinnar som skulle hälsas på. Eftersom Gabbe var ny i flocken skulle det tjafsas lite hundarna i mellan för att Gabbe skulle få sin rang.
Vi gick över gärdet där flertalet hundar fick springa fria, Gabbe var lite frustrerad över att han var tvungen att vara kopplad, men jag törs inte lita på att han stannar hos " rätt" flock och inte försvinner iväg till någon annan hund, nyfiken som han är.
Vår promenad gick till Hunduddens café där vi fikade, Gabbe fick hembakat bröd med kyckling i som han älskade, mycket trevligt ställe jag gärna kommer tillbaka till.
Promenaden varade i ca 3 timmar totalt och vi gick straxt över 7 km totalt. Med alla nya intryck och hundar och människor så blev Gabbe helt slut, han sov gott hela kvällen.
När vi kom hem upptäckte vi att Gabbe faktiskt träffat 2 släktingar inne på promenaden, hans farfar var pappa till 2 av de andra pinnarna :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annsanloden

"Finns det en lösning på problemet är det onödigt att oroa sig, finns det ingen lösning på problemet är det meningslöst att oroa sig" tänk om alla levde efter det ordspråket, tror många skulle må mycket bättre då. "Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder." 2 Vuxna döttrar, sambo och en liten dvärgpinscher kille som heter Paradise Blytes Gabriel, men kallas till vardags för Gabbe, ett riktigt litet yrväder som ingår i familjen.

RSS 2.0