Långledigheten över

Ser tillbaka på en lång och skön ledighet, mycket sol och värme fick vi.
Har tillbringat mesta tiden ute på tomten eller på promenader med Gabbe.
 
2 kvällar har Gabbe fått öva på inkallning på riktigt.
En kväll var vi ner på fotbollsplan och lät honom springa mellan fotbollsmålen, bakeom ena stod Husse och bakom andra stod jag, självklart laddade med godis som lockbete, tror han tyckte det var kalaskul att få rejsa fram i full karriär.
En annan kväll testade vi i elljusspåret, där fanns det lite mer distraktion iform utav en massa spår i marken, han gick med nosen nedplöjd mest hela tiden.
Efter en stund fick vi se ett rådjur som Gabbe turligt nog missade, sedan åkte långkopplet på igen.
Vill ju inte rikskera att han skrämmer och jagar skogens djur.
Senare under samma prommenad passarade vi Rindö By där räven precis varit på besök i hönsgården och hämtat sin middagsmat, vi kunde följa hans framfart en bra bit i skogen, det låg hönsfjädrar både här och där.
Grillen har gått varm i helgen, det har grillats både fisk, kyckling och kött av olika de slag, blir ju extra gott när man kan sitta ute och njuta utav maten.
 
I söndags var det dags för en guidat tur i Bogesunds Slott för Waxholmsgruppen.
Det var stor uppslutning och jag tror att alla var glada och nöjda när vi gick därifrån.
Det är alltid extra kul att få lite historia om sin egen hembyggd.
Nu kavlar vi upp ärmarna och ger järnet på jobbet fram till nästa ledighet som kommer i början på juni när det är nationaldagen.
Men dessförinnan ska jag hinna fira min studenttjej i slutet på Maj.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annsanloden

"Finns det en lösning på problemet är det onödigt att oroa sig, finns det ingen lösning på problemet är det meningslöst att oroa sig" tänk om alla levde efter det ordspråket, tror många skulle må mycket bättre då. "Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder." 2 Vuxna döttrar, sambo och en liten dvärgpinscher kille som heter Paradise Blytes Gabriel, men kallas till vardags för Gabbe, ett riktigt litet yrväder som ingår i familjen.

RSS 2.0