Studenten 30/5/2013

Åkte från Waxholm straxt efter kl 12 på torsdagsförmiddagen med siktet inställt på Tibble.
Trafiken var ganska tät på Marknadsvägen så vi valde att ta den övre vägen, inte mycket bättre där, klockan tickade snabbt på, ca 20 min i 13 åkte vi ner i Täby Centrum Garaget och lyckades faktiskt hitta en plats, Phu.
Nu kom vi till problemet att gåendes ta oss ur garaget med Gabbe...Täby Centrum tillåter inte att man passerar igenom med hund, så det blev till att gå "bilvägen" ut genom garaget, genom rondellen och vidare mot Tibble.
Varmt och svettigt och stressigt, men vi han ganska precis i tid, som tur var var även studenterna lite sena ut, så vi han hämta andan lite.
Så här glad var Flisan när hon äntligen hittade oss i folkvimlet, trots att både hennes Pappa och Morfar stod och viftade högt med studentplakaten.
Sedan bar det iväg på lastbilsflak genom Marknadsvägen med allt vad det innebär, vi andra åkte hem och pustade en stund innan det var dags att bege sig till Åkersberga för Studentmottagning.
Felicia och hennes "plast"syster hade mottagningen tillsammanst.
Det bjöds på mycket god mat och tårta, när vi väl kom därifrån rullade vi fram.
Studenterna skulle sedan vidare på sin slutskiva och partajja natten lång.
Lycka till i livet nu Felicia med jobb och vidare studier, du har varit så duktig som kämpat dej igenom gymnasiet <3
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annsanloden

"Finns det en lösning på problemet är det onödigt att oroa sig, finns det ingen lösning på problemet är det meningslöst att oroa sig" tänk om alla levde efter det ordspråket, tror många skulle må mycket bättre då. "Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder." 2 Vuxna döttrar, sambo och en liten dvärgpinscher kille som heter Paradise Blytes Gabriel, men kallas till vardags för Gabbe, ett riktigt litet yrväder som ingår i familjen.

RSS 2.0