Aktiv skogspromenad på Brukshundsklubben.

Igår kväll var det Gabbes tur att få lite skoj.
Vi var på Brukshundsklubbens Aktiva Skogspromenad.
Nu blev det inte så mycket skog då mörkret innfinner sig tidigt om kvällarna, och på bogesundslandet riskerar man att snubbla över vildsvinen om man inte ser sig om.
 Vi var 5 st tappra som träffades i den kylslagna kvällen, alla unghundar och hannar, så Gabbe hade fullt schå i böjan att visa sig på styva linan.
Vi övade på att hoppa upp och ner på stenar, gå slalom mellan stenar och träd, gömma godis i träden och leksaker bakom, just godis i träden tyckte Gabbe var skoj.
Vi övade även tempoväxlingar vid promenad samt att vi böt riktning, allt för att få hunden allert och intresserad utav husse eller matte, vara vaksam på vad som ska hända näst, få använda sin nos och hjärna lite gran.
Det var en mycket nöjd och trött hund som kom hem, slockande i soffan och glömde bort middagen.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annsanloden

"Finns det en lösning på problemet är det onödigt att oroa sig, finns det ingen lösning på problemet är det meningslöst att oroa sig" tänk om alla levde efter det ordspråket, tror många skulle må mycket bättre då. "Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder." 2 Vuxna döttrar, sambo och en liten dvärgpinscher kille som heter Paradise Blytes Gabriel, men kallas till vardags för Gabbe, ett riktigt litet yrväder som ingår i familjen.

RSS 2.0